Behöver du en ogräsborste?

En ogräsborste är som det låter, en slags borste att ta bort ogräs med. Du som vill skaffa en ogräsborste, du kan hitta en hel del varianter av sådana hos SweepTech. Bland annat:

  • Ogräsborste med stålstrån
  • Ogräsborste med plaststrån
  • Sidoborste
  • Blandborste

Dessa borstar för ogräs är för att kunna koppla på din maskin. Hos SweepTech finns det en mängd olika sorters borstar och andra verktyg. De har bland annat sopmaskiner, samt att de sysslar med produkter inom gaturenhållning samt att de även erbjuder konstruktions- och tillverkningstjänster.

Smarta ogräsborstar

En ogräsborste eller flera underlättar det hela med att få bort ogräs i vägkanter med mera. Du som jobbar i parker, grönområden, trädgårdar med mera kan ha nytta av denna sorts borste. Även du som sysslar med att hålla vägkanter rena.

Hos SweepTech kan du hitta flera olika sorters borstar som är just för att ta bort ogräs med på olika sätt.

Renhållningsprodukter

Hos SweepTech finns det som sagt flera olika sorters borstar, för grus, ogräs, snö med mera. De har även vikplogar, kantsopmaskiner och mycket mer. Detta företag grundades 2004 och det av före detta anställda på BEMAB AB.  Sedan så tog en av dem över det hela och det var Arne Andersson. Han hade då hjälp av Gunilla Nilsson, tidigare ekonomiansvarig på BEMAB. Idag så drivs detta företag av Gunilla och hennes son Andreas.

SweepTech har egentillverkade produkter i sitt sortiment så som snöplogar till mindre redskapsbärare, gräsklippare samt ATV. De tillverkar även ett frontmonterat sopaggregat för redskapsbärare, traktorer och lastbilar.